KASUTAMINE JA HOOLDUS
WOLL Concept Pro potid, mis näevad küll välja nagu tavalised terasnõud, kuid omavad tegelikult terve rida erilisi omadusi. Auhinnatud WOLL Concept Pro multifunktsionaalsete toidunõude sarja valmistamisel on kasutatud uusimat mitmekihilist tehnoloogiat, mis ühendab roostevaba terase ja alumiiniumi omadused. Uus tehnika ühendab need kaks metalli kvaliteetseks mitmekihiliseks (5-kihiliseks) metalliks: kahe roostevaba terase väliskihi vahel on kolm alumiiniumist sisekihti. See loob ühendusteta (servast servani) kapslipoti koos multifunktsionaalse klaasist kaanega (3 kaanepositsiooni). Tänu sellele mitmekihilisele tehnoloogiale jaotub temperatuur täiesti ühtlaselt poti põhja ja seinte vahel, tagades ainulaadsed küpsetusomadused. Poti väljalaskeava ümardatud äär katab täielikult alumiiniumi sisemisi kihte, kaitstes võimalike korrosiooni ja teravate servade eest. WOLL Concept Pro seeria sobib igat tüüpi pliitidele, sealhulgas induktsioonpliitidele.
ENERGIA
WOLL Concept Pro potid jaotavad soojust väga kiiresti, mis tähendab, et kui keerate kuumuse pärast keetmist maha ja katate poti tihedalt multifunktsionaalse kaanega, saate jätkata toiduvalmistamist märkimisväärse energiasäästuga. Energiakadude vältimiseks kontrollige, et kasutatava toidunõu läbimõõt vastaks pliidi suurusele - liiga suur pliit kiirgab tarbetult energiat läbi toidunõu külgede. Kui potti kasutatakse gaasipliidil, ei tohi leegi läbimõõt olla suurem kui poti aluse läbimõõt. Valige poti või panni suurus vastavalt toidukogusele, mida valmistate. Toit peaks täitma 2/3 panni mahust, mitte kunagi täitma seda üleni.
KUUMENEMINE
Concept Pro kööginõude sari tagab täiusliku toiduvalmistamise, kiire ja ühtlase kuumuse jaotumise kuni poti ülemise servani. Ärge kuumutage toidunõud üle, st ärge laske tühjadel või määritud toidunõudel kõrgel temperatuuril kuumeneda. Kui pann ikka veel üle kuumeneb, jätke see jahtuma, lülitades pliidi välja. Ärge jahutage potte külma veega. Kui potid on pidevalt ülekuumenenud, võivad metallile tekkida plekid, kuid see ei mõjuta selle jõudlust ja jätkuvat edukat toimimist.
KÄEPIDEMED JA KAAS
Pliidil keetmisel kuumenevad Concept Pro sarja pottide külgmised käepidemed ja kaane käepidemed minimaalselt, st ainult sellisele temperatuurile, mis võimaldab neid puudutada (poti tõstmiseks, vedeliku välja valamiseks) ilma pajalappide kasutamiseta. Kui aga Concept Pro-d kasutatakse ahjus küpsetamiseks, kasutage kindlasti pajalappe või ahjukindaid. WOLL Concept Pro sarja käepidemed ja kaas on kuumakindlad kuni 220 °C. Kui Concept Pro sarja seadmeid kasutatakse ahjus küpsetamiseks, tuleb eemaldatav panni käepide eemaldada.
KÖÖGITÖÖRIISTAD
WOLL Concept Pro toiduvalmistamisvahendeid saab kasutada puidust, plastist, silikoonist või metallist köögitööriistadega. WOLL pakub laia valikut olulisi silikoonist köögitööriistu ja tarvikuid. Kõrge temperatuurikindlusega ja kergesti pestavad WOLLi silikoonist tööriistad on äärmiselt hügieenilised ja hõlpsasti kasutatavad.
PESU
Enne esmakordset kasutamist keetke vett WOLL potis kolm korda vähemalt 3 minutit, peske potti vähese pesuvahendiga, loputage ja pühkige. WOLL Concept Pro tooteid saab pesta nõudepesumasinas või käsitsi. Ärge unustage eemaldada panni eemaldatav käepide, kui pesete panni nõudepesumasinas. Käsitsipesuks kasutage pehmet harja või käsna ja väikest kogust nõudepesuvahendit. Raskema poti määrdumise korral kasutage roostevabast terasest puhastusvahendit.
PLIIDIPLAAT
Pliidi läbimõõt peaks olema sama suur kui teie toidunõude põhi või veidi väiksem, et säästa energiat. Induktsioonelektripliidil toiduvalmistamisel on WOLL Concept Pro kööginõude sari ideaalne valik, sest spetsiaalsest roostevabast terasest valmistatud kööginõude välispõhi tekitab tugeva magnetvälja kogu poti põhja ulatuses, mis tagab kiire ja ühtlase kuumuse jaotumise ning energiasäästu. Pange tähele: induktsioonpliidi servad on sageli varustatud magnetiliste anduritega, mis tuvastavad, kas toidunõud sobivad induktsioonile või mitte. Seetõttu peaks induktsioonpliidi pliidiplaat olema sama suur või veidi väiksem kui kasutatava kööginõu põhi. Vastasel juhul ei pruugi pliit tunnistada kööginõud induktsioonpliidile sobivaks. Liigutamiseks tõstke nõud alati üles, et väikesed toiduosakesed/liiv ei kriimustaks sööginõude põhja või pliidiplaati.
OHUTUS
Concept Pro pottide külgmised käepidemed ja kaane käepidemed on ahjukindlad kuni 220 °C. Kasutage alati ahjukindaid või pajalappe, kui võtate kuumad nõud ahjust välja. Kasutage rasvaga küpsetamiseks (praadimiseks) sügavat potti. Et vältida põletusi kuuma ja vahutava rasva tõttu, ärge täitke potti rohkem kui poole poti mahu võrra ja ärge katke potti kaanega. Ärge kunagi jätke toiduvalmistamise ajal panni järelevalveta.
GARANTII
WOLL Concept Pro nõude korpusele on 25-aastane väändumisevastane garantii. Garantii ei hõlma nõude käepideme ja kaane purunemist, klaasist kaane purunemist, nõude loomulikku kulumist, kõrbenud mustust ja nõude põhja mehaanilisi kahjustusi.
MIDA PEAKS TEADMA ROOSTEVABAST TERASEST KÖÖGINÕUDE KOHTA:
Tootjapoolne garantii WOLL tootesarjadele:
Garantii ei kehti: nõude loomuliku kulumise, nõude ja nende põhjade musta värvi muutumise, toiduvalmistamisjääkide külgekulumise või pindade mehaaniliste kahjustuste korral.
Kaup on laos
Kaup on laos
Kaup on laos
Kaup on laos